איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
ערבי גנב 1800 עופות המיועדים לכפרות
נהג משאית בן 42 מרהט נעצר ע"י המשטרה בחשד שגנב 1800 עופות שהוביל לכפרות בירושלים. בחקירתו טען שנכנס לרשות הפלסטינית ושם גנבו לו את העופות
במשטרת ישראל התקבלה תלונה מבעל משחטה ברהט כי נהג משאית שנשלח להוביל 1800 עופות עבור מנהג הכפרות בירושלים גנב אותם והם לא הגיעו ליעדם.
בעקבות התלונה הנהג, תושב רהט בן 42 אותר, נחקר ונעצר. בחקירתו טען הנהג כי נכנס לשטחי הרשות הפלסטינית בטעות ושם גנבו לו את העופות.
הוא יובא היום לבימ"ש השלום בבאר שבע.
