יניר קוזין: שני דברים שחסרים בכל התכתובת הזאת: 1. תגובת סעודיה. נראה לי חשוב. האם הם בכלל בקטע? האם יצטרפו להסכמי אברהם? 2. האם הדרישה הסעודית מישראל להתקדמות משמעותית בנושא המדינה הפלסטינית עדיין עומדת בעינה?
טרגדיה איומה: אשת הרב נהרגה בתאונה
אסון כבד בבולטימור: אשתו של הרב יצחק פרידמן, מהרבנים הבולטים בארגון הכשרות 'OU', נהרגה בתאונת דרכים במוצאי יום הכיפורים
טרגדיה איומה בקהילה החרדית של בולטימור, פטירתה הטרגית של הגברת דבורה פרידמן ע"ה.
מהפרטים שמגיעים על האירוע הטרגי עולה, כי הגברת פרידמן צעדה הביתה מבית הכנסת במוצאי יום כיפור, ונפגעה קשות על ידי רכב ב Cheswolde Road.
מתנדבי הצלה מבולטימור מיהרו למקום ועשו הכל כדי לנסות ולהציל את חייה, אך למרבה הצער, היא נפטרה זמן קצר לאחר מכן. כך דווח האתר Yeshiva world news. עוד דווח, כי ארגון "מתעסקים" ואגודת ישראל המקומית, עבדו בשיתוף פעולה עם הרשויות כדי לוודא את כבוד קבורת המת.
בעלה הוא הרב יצחק פרידמן, אחד הרבנים הבכירים בארגון הכשרות הענק OU. היא השאירה אחריה בנים ובנות. ביתה ברכה פוליאקוף, ואדנה כהן, בניה הם צבי פרידמן, ומשה פרידמן, ואחותה של הינדי סולומון, ודיוויד פרניקוף. הלוויתה תתקיים היום בשעה 15:30 שעון מקומי.
