טראמפ כותב: "נחשף ששמה של אילחאן עומר אינו אמיתי, זה שהיא השתמשה בו כדי להיבחר ולהישבע לתפקיד בקונגרס. מכיוון שהיא השתמשה בשם מזויף כדי להישבע, אני מניח שהיא חייבת לפרוש באופן מיידי מקונגרס. נא ליידע את נשיא בית הנבחרים, ג'יימס מייקל ג'ונסון, שהמפלגה הדמוקרטית ויתרה זה עתה על מושבה. אילחאן נור סעיד אלמי, שמה האמיתי, הודתה בגלוי ברמאות, והיא לא תורשה חוקית להיות חברה בגוף מכובד זה מעכשיו ואילך. תודה על תשומת הלב לעניין זה! נשיא דונלד ג'. טראמפ".
נתקעו בשבת בחדר שינה ורק במוצ"ש הזמינו חילוץ
זוג מבוגרים שנתקעו בליל שבת בחדר השינה בביתם, נשארו עד מוצאי שבת בחדר לבואם של כבאים שהרימו סולם ונכנסו לפתוח את הבית

מנוף הכיבוי במוצאי שבת בכפר גנים צילום: באדיבות המצלם
זוג יהודים שומרי שבת מבוגרים תושבי רחוב דניאל ליפשיץ בשכונת כפר גנים בפתח תקווה, נכנסו ללון בליל שבת לאחר הסעודה ולפתע דלת חדר השינה מסיבה שאינה ברורה ביחידת ההורים ננעלה, מבלי אפשרות לצאת מהחדר.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי גם הדלת הראשית של הדירה ננעלה כך שאף אחד לא יכול היה להיכנס לדירה ולחלצם.
עקב שבת קצרה של החורף וגם שראו שיכלו להסתדר ביחידה מבלי לצאת ומבלי לגרום לחילול שבת, נשארו בני הזוג נעולים בחדר במשך כל השבת עד מוצאי השבת.
במוצאי שבת הזמינו כיבוי אש שוויתרו על הפריצה לבית והעדיפו להרים מנוף, לשם נכנס הכבאי ופתח את דלת הכניסה הראשית ושחרר את בני הזוג מחדרם.

