עמית סגל: בעלה של צאלה כתב בקבוצת ווטסאפ (מתורגם מאנגלית): שלום חברים, יום עצוב היום. הלילה אשתי נרצחה. היינו בדרכנו לבית החולים כדי ללדת בשמחה את בננו הרביעי. כמובן שאני שבור, זה טבעי, אבל אני גם מודה לה' שנשארתי בחיים ואהיה חזק כדי להמשיך ולהיות אור לעולם כולו. כי לעולם לא ניתן להם לשבור אותנו. אני מאוד מאוד עצוב, אבל אמשיך להילחם למען רווחת עמנו. אני אוהב את כולכם. אנחנו נשרוד, נצליח ונשגשג. ה' הוא אחד. בזמנים טובים וגם קשים – זה לא משנה. אם זה מהמלך האחד והיחיד שלי – אני מקבל זאת באהבה. תגידו שאני משוגע, אבל האם לא כולנו כאלה?
שר הביטחון בנט שוחח עם מזכיר ההגנה האמריקאי
שר הביטחון, נפתלי בנט, שוחח אתמול (ה׳) עם מזכיר ההגנה האמריקאי, ד"ר מארק אספר. מזכיר ההגנה בירך את השר בנט על מינויו לתפקיד ואיחל לו בהצלחה


נפתלי בנט צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
שר הביטחון, נפתלי בנט, שוחח אתמול (ה׳) עם מזכיר ההגנה האמריקאי, ד"ר מארק אספר. מזכיר ההגנה בירך את השר בנט על מינויו לתפקיד ואיחל לו בהצלחה.
במהלך השיחה, הדגישו השרים את השותפות הביטחונית האסטרטגית והאיתנה בין המדינות, המבוססת על ערכים משותפים, ואת הקשרים הביטחוניים הרחבים בין מערכות הביטחון במגוון תחומים.
כמו כן, שר הביטחון עדכן את מקבילו אודות הפעילויות המבצעיות האחרונות של צה"ל למניעת התבססות איראן בסוריה וכנגד מאמציה המתמשכים לערער את ביטחונה של מדינת ישראל. כן נדונו בהרחבה האתגרים והאיומים האזוריים וחשיבות שיתוף הפעולה העמוק בין המדינות בהתמודדות עמם.
השיחה התקיימה באווירה פתוחה, חמה וידידותית והשניים סיכמו לעמוד בקשר הדוק ושוטף.