יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
מגיש הליכוד TV מאיים: "ישתוללו ברחובות"
אלירז שדה שהגיש את שידורי התעמולה בערוץ הליכוד TV כותב בחשבון הטוויטר שלו, כי אם המשפטנים לא יאפשרו לנתניהו לקבל מנדט להקמת ממשלה לפני פסק דין חלוט, הציבור "ישתולל ברחובות"

אלירז שדה צילום: תומר נויברג, פלאש 90
אלירז שדה, מי ששידר את שידורי תעמולת הליכוד באולפן מיוחד שהוקם לצורך קמפיין הבחירות של הליכוד בבחירות מועד א' - כותב בחשבון הטוויטר שלו, כי "החוק קובע ראש ממשלה רשאי לכהן עד פסק דין חלוט. אם יעזו המשפטנים לפרשן את החוק כדי להשתלט על המדינה בכח, ישתוללו ברחובות. רק הציבור יקבע בבחירות הקרובות שלטון העם או שלטון המשפטנים!"
הדברים מגיעים לאחר שעל פי הדיווחים באתרים שונים, פרקליט המדינה שי ניצן, לא יאפשר לנתניהו להקים ממשלה במידה והוא ינצח בבחירות הקרובות, מאחר וחוק יסוד קובע שראש ממשלה תחת כתב אישום, יכול לכהן בתפקידו עד גזר דין חלוט.
שדה הוסיף בהקשר לסיקור האוהד בתיק 4000, כי "מסר לחלק מעיתונאי ישראל שמשום מה מחייכים כמו ליצנים וחוגגים את סופם שלהם. אם נתניהו יורשע בעוד כמה שנים בסוף משפטו, התקשורת והעיתונאים הם המטרה הבאה של המשפטנים. עיתונאי מתפרנס ממקור? המקור קיבל סיקור חיובי? שוחד. השנאה לימין ולנתניהו עיוורה אתכם ואתם דופקים לעצמכם כדור בראש!".
