איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
עוצמה יהודית: לבדוק האם מדובר בפיגוע
בעוצמה יהודית פונים הבוקר למשטרה וקוראים לה לחקור את התאונה הקטלנית ולבדוק האם מדובר בפיגוע על רקע לאומני

ניידת משטרה בזירת תאונה. אילוסטרציה צילום: פלאש 90
בעוצמה יהודית פונים הבוקר (ראשון) למשטרת ישראל וקוראים לה לחקור את התאונה הקטלנית בה נהרגה ציפי רימל וביתה הפעוטה נעם רחל, ולבדוק האם מדובר בפיגוע על רקע לאומני.
לדברי המפלגה, מאז שעות הבוקר מגיעים אליהם עדויות מאנשים שונים שנכחו במקום שמצביעים על כך שהנהג הפוגע, בן המגזר הערבי, נסע במהירות גבוהה ובכוונה לא עצר למרות האור האדום ברמזור והמכוניות שהמתינו בצומת.
בעוצמה יהודית אומרים, "אנו קוראים למשטרה לחקור לעומק את מניעיו של הנהג הפוגע ולבחון האם היו לא מניעים לאומניים בנהיגתו הפרועה והאם היו לו כוונות לנצל את ההזדמנות של הרכבים שחיכו בצומת לאור ירוק על מנת להרוג יהודים". כמו כן, עו"ד איתמר בן גביר, מראשי עוצמה יהודית, צייץ בחשבון הטוויטר שלו על הנושא וכתב כי "זו לא "תאונה". זה נראה כמו רצח!".
