דורון קדוש: צה״ל בהודעה רשמית על פרשת פולימרקט: צה״ל רואה בחומרה רבה כל מעשה המסכן את ביטחון המדינה, ובפרט שימוש במידע מסווג ביותר לשם השגת רווח אישי, כפי שעולה מהמידע שהגיע לידי צה״ל. מדובר בכשל ערכי חמור ובחציית קו אדום ברורה, שאינם עולים בקנה אחד עם ערכי צה״ל והמצופה ממשרתיו. כלפי כל גורם שיימצא כי היה מעורב בפעולות מסוג זה יינקטו הליכים פליליים ופיקודיים. נבהיר כי על פי ממצאי החקירה לא נגרמה פגיעה מבצעית באירוע הנוכחי. צה״ל לא ישלים עם התנהלות מסוג זה. בעקבות האירוע ננקטו צעדים, הנהלים יחודדו בכלל יחידות צה״ל, במטרה למנוע הישנות מקרים דומים.
בד"ה: אשת האדמו"ר שנפצע בתאונה - נפטרה
ארבע שנים אחרי שבעלה הרבי מוולברוז' נפצע קשה בירושלים - הבוקר הלכה לעולמה רעייתו מרת גיטל טורנהיים ע"ה בת 61 • בעלה עדיין מאושפז בבית החולים הרצוג והוא זקוק לרחמי שמיים מרובים

האדמו"ר מוולברוז' צילום: חדשות 24
ברוך דיין האמת: בירושלים נפטרה האישה החשובה והצדקנית מרת גיטל טורנהיים ע"ה והיא בת 61. אשת יבלחט"א הרבי מוולברוז, המאושפז מזה כמה שנים בבית החולים הרצוג לאחר תאונה שעבר.
באחרונה חשה שלא בטוב וסבלה על רגלה והבוקר השיבה את נשמתה ליוצרה.
בעלה, האדמו"ר מוולברוז' ירושלים, נפצע בחודש חשוון באורח אנוש בתאונה מול ביתו, ברחוב שמואל הנביא בירושלים. הוא פונה לבית החולים, כשהוא מורדם ומונשם ומאז הוא אושפז ללא הכרה, תחילה בהדסה עין כרם ובשנה האחרונה הועבר לבית החולים הרצוג.
הציבור נקרא להתפלל לרפואת האדמו"ר רבי יעקב נתנאל חיים בן ליבא מרים.
הותירה אחריה דור ישרים מבורך: בנים, חתנים ונכדים. בין בניה: בנה הרב אברהם מרדכי לייב (לייבי) טורנהיים, מגיד שיעור מפורסם בירושלים.
מסע ההלוויה יצא הבוקר (שני) בשעה 11:00 מבית הלוויות שמגר בירושלים.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים
