איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
זהו שמה של הצעירה שנמחצה למוות ע"י הרכבת הקלה
התאונה המחרידה בירושלים: תמר פניגשטיין ז"ל, בת 19 מפתח תקווה, היא הצעירה שנמחצה למוות הלילה על ידי קרונות הרכבת הקלה בירושלים

בת 19 נדרסה למוות תחת הרכבת הקלה בי-ם צילום: תיעוד מבצעי מד"א/כב"ה
התאונה המחרידה בירושלים: תמר פניגשטיין ז"ל, בת 19 מפתח תקווה, היא הצעירה שנמחצה למוות הלילה (רביעי) על ידי קרונות הרכבת הקלה בירושלים.
פניגשטיין, מתנדבת בשירות הלאומי, החלה לאחרונה את שנת השירות שלה במחלקת נשים בבית החולים שערי צדק בירושלים.
ההרוגה ע"ה הייתה תושבת שכונת הדר-גנים בפתח תקווה. אביה הוא יו"ר בית כנסת פנינת גנים ומנהל המכינה הישיבתית בגבעת שמואל.
כזכור, הלילה (רביעי) בשעה 00:18 נפגעה הולכת רגל מהרכבת הקלה ברחוב יפו, סמוך לתחנה המרכזית בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א יחד עם כונני איחוד הצלה שהגיעו למקום לא נותר להם אלא לקבוע את מותה של צעירה כבת 19.
בנוסף העניקו הצוותים הרפואיים טיפול רפואי לארבע צעירות, חברותיה של ההרוגה, שלקו בהתקף חרדה ופונו לבית החולים שערי צדק.
פאראמדיק מד"א עוז פולק סיפר: "מדובר בתאונה קשה ומזעזעת, כשהגענו למקום המראה היה קשה, ראינו צעירה כבת 19 לכודה מתחת לרכבת, היא הייתה ללא נשימה וללא דופק ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה, 4 מחברותיה שהיו עדות לתאונה לקו בהתקף חרדה ולאחר טיפול רפואי, פינינו אותן להמשך טיפול בבית חולים".
