איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
תושב אשדוד נעצר לאחר שהשחית תמונות נשים
תושב אשדוד נעצר לחקירה בחשד שהשחית חלונות ראווה של עסק ושילוט פרסום בהם התנוססה תמונת אישה • בתום חקירתו, בה קשר עצמו, הוא נכלא

חלק מהחפצים שנמצאו אצל החשוד צילום: דוברות המשטרה
תושב העיר אשדוד, בן 31, נעצר אמש (שלישי) לחקירה בחשד שהשחית חלונות ראווה של עסק ושילוט פרסום בהם התנוססה תמונת אישה.
בתום פעולות חקירה שערכה המשטרה בשילוב ניתוח מצלמות "מוקד רואה" של עיריית אשדוד בעניין השחתת חלונות ראווה במרכז מסחרי בעיר אשדוד, עסק שחלונות התצוגה בו נצבעו בצבע לבן, והשחתת שלטי פרסום של עסקים שונים בעיר תוך צביעתם גם כן, וזאת ככל הנראה בשל בובות תצוגה של נשים ותמונת אישה שהתנוססה בשילוט, נעצר אמש על ידי בלשי המשטרה בעיר בתום פעילות רגלית ותצפית ארוכת שעות החשוד במעשה והוא הועבר לחקירה בה קשר עצמו למיוחס.

ברכבו מצאו השוטרים את האמצעים שבאמצעותם על פי החשד ביצע את המיוחס לו - מיכל צבע, תרסיסי צבע, בלונים מלאים בצבע אותם השליך למקומות שידו קצרה מלהגיע, ועוד. בתום חקירתו אמש הוא נכלא והבוקר הוא יובא בפני בית המשפט.
לאחר מעצרו, ולאור כך כי לאחרונה אירעו מספר מקרים שכאלו בעיר וניתן לכך משקל חקירתי רב, עודכנה נציגה מטעם עיריית אשדוד, עו"ד אורית אלמוזנינו-רייז, האמונה על הטיפול בתופעה פסולה זאת מטעם הרשות, על ההתפתחות המשמעותית בנושא זה.

