איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
אב ושלושה ילדים נפצעו בתאונה בבני ברק
אב שהסיע את ילדיו למוסדות הלימוד בבני ברק נקלע לתאונה עם כלי רכב נוסף • האב פצוע קל עד בינוני ושלושת הילדים פצועים במצב קל

הרכב לאחר התאונה, הבוקר צילום: דוברות איחוד הצלה
פצוע קל עד בינוני ו-3 ילדים נפצעו קל בתאונה ברחוב הר סיני בבני ברק בעת שאבא הסיע את ילדיו לבתי הספר. הם פונו לטיפול רפואי בבית חולים מעייני הישועה.
אפי פלדמן, ראש סניף איחוד הצלה בבני ברק, סיפר: "מדובר בתאונה עם מעורבות שני כלי רכב. האב שהסיע את ילדיו למוסדות לימוד נפצעו בינוני וקל עד בינוני. לאחר הסיוע הראשוני בזירת התאונה הם פונו להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים מעייני הישועה".

