אבי סולומון: פרסום: בליכוד מתעלמים מעוצמה יהודית. השר וסרלאוף, שמנהל את מטה השטח של עוצמה יהודית, פנה בחודשים האחרונים מספר פעמים לבכירים בלשכת נתניהו בבקשה לתאם הנעת מצביעים והיערכות ליום הבחירות. הפנייה האחרונה נעשתה בתחילת השבוע - ועד כה לא התקבל מענה. מהמפלגות לא נמסרה תגובה.
בשל הצפות: שלושה עובדים נצורים במכללה בעכו
שלושה עובדים של המכללה האקדמית בעכו, נצורים בתוך המתחם בגלל ההצפות הקשות • צוותי החירום בדרכם למקום • צפו

הצפה באקדמית גליל מערבי צילום: אקדמית גליל מערבי
בשל מזג האוויר הקיצוני, שלושה עובדי האקדמית גליל מערבי בעכו נצורים במוסד שמצוי באזור שהוצף בצורה קשה כאשר כביש הגישה המוביל למכללה חסום לחלוטין, וצוותי חילוץ בדרכם לחלץ את הלכודים במקום.
מנכ"ל המכללה אבינעם לזרוב שקיבל אתמול החלטה לסגור את המכללה ציין :"קיבלנו החלטה מורכבת על סמך הערכות מזג האוויר לסגור את המכללה ולצערנו אנו אכן רואים את המצב הקשה בשטח. כשיש לך אלפי סטודנטים ואנשי סגל ומנהלה שמתגוררים במרחב צפון באזורים מועדים לפורענות, אתה לא לוקח סיכונים ולא מהמר על חיי אדם".
