איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
בעיצומה של השבת: עבודות תשתית בכבישים
בעיצומה של השבת יבוצעו עבודות תשתית בכבישים במרכז הארץ. כך עולה מהודעת משטרת ישראל המבשרת על שינויים בהסדרי התנועה במהלך ליל השבת וביום שאחריו בעקבות העבודות שיבוצעו

פקק תנועה צילום: פלאש 90
בעיצומה של השבת יבוצעו עבודות תשתית בכבישים במרכז הארץ. כך עולה מהודעת משטרת ישראל המבשרת על שינויים בהסדרי התנועה במהלך ליל השבת וביום שאחריו בעקבות העבודות שיבוצעו.
על פי הודעת המשטרה, היום (שישי) יבוצעו עבודות תשתית בכביש 20 (איילון) מחלף השלום לדרום, החל מהשעה 23:00 עד מחר, יום שבת קודש, בשעה 16:00.
בעקבות כך, הודיעה המשורה כי במהלך העבודות ייחסמו 2 נתיבים מתוך 4 במחלף השלום לדרום. כאמור, דבר שיהווה פגיעה חמורה בכבוד השבת.
