אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
בעיצומה של השבת: עבודות תשתית בכבישים
בעיצומה של השבת יבוצעו עבודות תשתית בכבישים במרכז הארץ. כך עולה מהודעת משטרת ישראל המבשרת על שינויים בהסדרי התנועה במהלך ליל השבת וביום שאחריו בעקבות העבודות שיבוצעו

פקק תנועה צילום: פלאש 90
בעיצומה של השבת יבוצעו עבודות תשתית בכבישים במרכז הארץ. כך עולה מהודעת משטרת ישראל המבשרת על שינויים בהסדרי התנועה במהלך ליל השבת וביום שאחריו בעקבות העבודות שיבוצעו.
על פי הודעת המשטרה, היום (שישי) יבוצעו עבודות תשתית בכביש 20 (איילון) מחלף השלום לדרום, החל מהשעה 23:00 עד מחר, יום שבת קודש, בשעה 16:00.
בעקבות כך, הודיעה המשורה כי במהלך העבודות ייחסמו 2 נתיבים מתוך 4 במחלף השלום לדרום. כאמור, דבר שיהווה פגיעה חמורה בכבוד השבת.
