איתי בלומנטל: הפרטים שאפשר לפרסם: הפיצוץ הלילה באזור בית שמש התרחש בשטח ששייך לחברת "תומר", תעשייה ביטחונית- ממשלתית, שמפתחת מנועים של מגוון טילים הגנתיים והתקפיים: באוויר, בים, ביבשה ובחלל. בין היתר מפתחת את מנועי טילי החץ, מנועי לוויני האופק ומנועים למגוון רקטות - רקטת הרמפייג, הבר וברק MX. לטענת גורם בחברה, הפיצוץ היה מבוקר ומתואם, ועדיין לא ברור מדוע בחרו לבצע פיצוץ בשעה 23 בלילה, יום שבת, ואחרי דיווחים בסוף השבוע על היעאכות באיראן. התנהלות לא ברורה. מתומר נמסר: "מדובר בניסוי מתוכנן מראש שבוצע לפי התכנון"
נמלט משוטרים, התנגש ברכב תמים ונתפס עם ציוד גנוב
נהג בן 50, התנגש ברכב תמים, לאחר שניסה להימלט מהשוטרים עם ציוד החשוד כגנוב • הוא התלונן כי אינו חש בטוב ופונה לבית החולים. לאחר מכן שוחרר לחקירה בגין המיוחס לו

נמלט משוטרים עם כלי יודאיקה צילום: דוברות המשטרה
היום (שני) במהלך פעילות אכיפה של שוטרי אגף התנועה, סומן לנהג רכב פרטי לעצור עקב נסיעה ללא לוחית רישוי.
בעת שהשוטר סימן לנהג לעצור, הוא החל בנסיעה פרועה בניסיון להימלט על כביש 412 באזור בית דגן, במהלך המרדף הנהג חצה צומת באור אדום, תוך סיכון חיי אדם והתנגש ברכב תמים שעמד בצומת, לו נגרם נזק בלבד.
בשלב זה בוצע מעצר של הנהג בשנות ה-50 לחייו, תושב בת ים. כאמור בחיפוש ברכב נתפסו כלי יודאיקה החשודים כגנובים וכן כלי פריצה החשודים ששימשו להתפרצות.

הנהג שטען כי אינו חש בטוב, פונה לטיפול רפואי ע"י צוות מד"א, לאחר מכן שוחרר מבית החולים לחקירה בתחנת המשטרה בגין המיוחס לו.
