ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
הנערים ניסו לבצע פיגוע ולדקור שוטרים בי-ם
שני נערים תושבי מזרח ירושלים נעצרו אתמול אחר הצהריים בהר הבית לאחר שברשותם אותר סכין
-
| ביטחוני

אילוסטרציה צילום: עאבד רחים אל חטיב, פלאש 90
שני נערים בני 17 ו-18 תושבי מזרח ירושלים נעצרו אתמול (רביעי) אחר הצהריים בהר הבית, לאחר שברשותם אותר סכין.
במהלך החקירה התחזק החשד כי החשודים הגיעו להר הבית, על פי החשד, במטרה לבצע פיגוע ולדקור את אחד השוטרים המוצבים במקום, אך כאמור כוונתם סוכלה בעקבות ערנותם הגבוהה ותגובתם המהירה של השוטרים הפועלים בשטח הר הבית.
שני הצעירים תושבי מזרח ירושלים נחקרו בחשד לביצוע עבירות של נסיון רצח לאחר תכנון, עבירות ממניע גזעני והחזקת סכין. היום יובאו לדיון בהארכת מעצרם בפני בית המשפט השלום בירושלים.
זו הפעם השניה בחודשים האחרונים שערנות של השוטרים המוצבים בהר הבית הביאו לסיכול ומנעו פגיעה בחפים מפשע ובשוטרים.
