ההרוג מפגיעת הטיל הלילה בתל אביב הוא ויאצ׳סלב וידמנט, בן 52 מאשדוד. ויאצ׳סלב עבד כשומר בזירת נפילה מתחילת המלחמה, כדי למנוע גניבות מהדירות שפונו. וידמנט סיים משמרת כשעה וחצי קודם ונשאר באיזור, הוא לא שהה במרחב מוגן בזמן האזעקה ונהרג במקום מפגיעת רסיס בראשו
בני ברק: שדד אלפים מכספרית בבנק לאומי
לפני זמן קצר נכנס שודד לסניף בנק לאומי ברחוב חזון איש בבני ברק, איים על הכספרית במקום ושדד אלפי שקלים. המשטרה חוקרת

אילוסטרציה צילום: מתוך מצלמת אבטחה
לפני זמן קצר התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל בגין שוד בנק בבני ברק. מבדיקה ראשונית עולה כי חשוד נכנס לבנק לאומי ברחוב חזון איש בעיר, איים על כספרית ושדד אלפי שקלים, בהמשך נמלט מהמקום.
כוחות משטרה הגיעו למקום ובשלב זה מבצעים סריקות לאיתור החשוד. במקביל חוקרי המשטרה נמצאים במקום אוספים ממצאים בזירה וחוקרים את האירוע.
בנוסף, זמן קצר קודם לכן, נכנס אדם לסניף בנק דיסקנט ברחוב רבי עקיבא בעיר, שעל פי החשד התכוון לבצע שוד - אך זה ברח מיד לפני שביצע דבר. במשטרה בודקים האם קיים קשר בין האירועים.
