עינב קרנר: התרסקות מטוס האולטרא לייט בעמק יזרעאל: על פי מידע שהגיע לגלי צה"ל, במהלך הנחיתה משהו השתבש וכדי להשתלט על המטוס ולבצע נחיתה בטוחה, המטוס ככל הנראה פגע בעץ שהיה סמוך לאזור הנחיתה ולאחר מספר שניות צלל אל הקרקע והתרסק. החקירה בעיצומה.
הניף צלב קרס מול המועמד היהודי לנשיאות
במהלך מפגן תמיכה שנערך בפיניקס למועמד היהודי לראשות המפלגה הדמוקרטית ברני סנדרס, הניף גזען צלב קרס באירוע • "כמי שמשפחתו נמחקה על ידי היטלר זה מחריד"

ברני סנדרס בקמפיין למען קלינטון, ארכיון | ויקיפדיה
מפגין נאצי הדוגל בעליונות לבנה, נופף עם דגל נאצי במפגן תמיכה במועמד הדמוקרטי ברני סנדרס בעיר פניקס בסוף השבוע.
באירוע שפורסם ברשתות החברתיות, נראה גבר באריזונה פורש את דגל צלב הקרס. סנדרס, הסנאטור היהודי של ורמונט ממתמודד עם סגן הנשיא לשעבר ג'ו ביידן על המועמדות לנשיאות הדמוקרטית.
האיש הוצא מהמקום מיד. 'וושינגטון פוסט' ציטטה את תגובת ברני סנדרס.
"מי שזה לא היה, אני חושב שהם קצת יותר מהלילה". סנדרס התכוון שהאיש לא מייצג אף אחד. סנדרס אמר ביום שישי כי הוא מדבר "כיהודי אמריקני" ו"כמי שמשפחתו נמחקה על ידי היטלר". עוד אמר סנדרס. "זה מחריד, זה מגעיל, מעבר לכך שבארצות הברית של אמריקה אנשים עדיין מראים את הסמל של היטלר ושל הנאציזם".
ג'ו ביידן שמתמודד מול סנדרס על ראשות המפלגה הדמוקרטית, הגיב גם הוא. "לא אכפת לי במי אתה תומך, התקפות כאלו נגד אדם שיכול להיות הנשיא היהודי הראשון הן מגעילות", אמר.
הליגה נגד השמצה זיהתה את הנאצי כרוברט סטרקסון מגלנדייל, מאריזונה, שפרסם פעמים רבות סרטון בו הוא מטריד מטרות מוסלמיות ויהודיות.
