דביר ג'ברה: חה"כ ואליד אלהואשלה מרע"ם בדיון על חוק מח"ש בכנסת: "אני מקווה שהציבור הערבי בבחירות הבאות ייצא ויצביע וייתן לנו כוח כדי להשפיע בממשלה הבאה. אנחנו אומרים את זה בריש גלי. אנחנו רוצים להשפיע כדי להביא הישגים ולהפסיק את החגיגה הגזענית כלפי הציבור הערבי"
יעלון במתקפה הזויה: "נתניהו מנצל את הקורונה לצרכים פוליטיים"
ח"כ בוגי יעלון תוקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו, וטוען שהוא מנצל את משבר הקורונה לצרכיו הפוליטיים. לדברי יעלון, "כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט"
-
| פוליטי
מתקפה הזויה: חבר הנהגת כחול לבן, הרמטכ״ל לשעבר חבר הכנסת משה (בוגי) יעלון, טוען כי ראש הממשלה בנימין נתניהו מנצל את משבר הקורונה כדי להיחלץ ממצבו האישי מול המשפט הצפוי. לטענתו, זו הסיבה שהוא דוחף לממשלת אחדותץ
יעלון כתב הערב, כי "כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט".
מאחורי הקלעים מתנהל ויכוח בין הנהגת כחול לבן לגבי האפשרות של כניסה לממשלת חירום כפי שקרא ראש הממשלה. על פי הדיווח של עמית סגל, בני גנץ וגבי אשכנזי תומכים ומנגד בוגי יעלון ויאיר לפיד מתנגדים.
