דביר ג'ברה: חה"כ ואליד אלהואשלה מרע"ם בדיון על חוק מח"ש בכנסת: "אני מקווה שהציבור הערבי בבחירות הבאות ייצא ויצביע וייתן לנו כוח כדי להשפיע בממשלה הבאה. אנחנו אומרים את זה בריש גלי. אנחנו רוצים להשפיע כדי להביא הישגים ולהפסיק את החגיגה הגזענית כלפי הציבור הערבי"
הקורונה בעולם: מעל חצי מיליון חולים; יותר מ-23 אלף מתו
נגיף הקורונה הגיע אל יותר ממאתיים מדינות בעולם ועד כה מעל 23 אלף איש מתו ממנו. מעל חצי מיליון חלו | איטליה וספרד מובילות בראש טבלת מנין המתים העולמי

אילוסטרציה | פלאש 90
מאות מתים נוספים בעולם; באיטליה קרוב ל-700 רק היום. חצי מיליון נדבקים בעולם כולו.
מספר המתים מנגיף הקורונה באיטליה עלה ל-8,165. כך דווח בסוכנות הידיעות 'רויטרס', איטליה עוקפת את סין לא רק במנין המתים אלא גם בכמות הנדבקים.
יותר מ-23 אלף מתו מהנגיף המשתולל ברחבי העולם, על פי רויטרס 81,285 איש נדבקו בקורונה בסין. מתוכם מתו 3,270. כך לפי הדיווח מהשעה 19:00.
בתוך כך, כלי תקשורת ברחבי העולם מדווחים, כי מספר הנדבקים בנגיף מתקרב לחצי מיליון בני אדם. ויותר מ-22 אלף מתו מהנגיף, הנגיף הגיע ל-200 מדינות. יותר מ-15 אלף מתו רק באירופה.
היום דיווחו כלי תקשורת בספרד, כי ביממה האחרונה מתו בספרד 655 בני אדם. מה שהביא את מספר המתים בספרד ל-4,089, יותר מסין. שם כזכור התפרץ הנגיף. בספרד מספר הנדבקים עלה ב-8,578 בני אדם והגיע ל-56,188.
בבריטניה מדווחים הרשויות כי היום מתו 115 בני אדם מהנגיף ביממה האחרונה. ומספר המתים הגיע ל-578 בני אדם מתחילת המגיפה, ו-11,658 נדבקו.
בארה"ב מספר המתים עבר את ה-1,000 עם יותר מ-70,000 נדבקים. מושל ניו יורק אנדרו קואומו הודיע היום על יותר מ-100 מתים, ועל יותר מ-3,500 נדבקים חדשים. כמו באיטליה גם ארצות הברית תעבור את מספר הנדבקים בסין.
