מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
התפללו: זקן הראשונים לציון נדבק בקורונה
השתדלו והרבו תחינה לרפואתו של הראשון לציון הגאון רבי אליהו בקשי דורון שאושפז בבית החולים 'שערי צדק' לאחר שנדבק בנגיף הקורונה

הראשון לציון הגר"א בקשי דורון באפיית מצות צילום: באדיבות המצלם
לקיים בנו חכמי ישראל: זקן הראשונים לציון, הגאון רבי אליהו בקשי דורון, לא חש בטוב וגילה תסמינים לקורונה. הוא נלקח לבדיקות בבית החולים 'שערי צדק' בירושלים שם עבר הרב בדיקה לגילוי והתשובה יצאה חיובית.
ל'בחדרי חרדים' נודע, כי מצבו של הרב בן ה -80 טוב ויציב והוא לא זקוק להנשמה, אך הוא יאושפז בבית החולים.
הרב בקשי דורון ידוע במצבו הבריאותי הרעוע ובשל כך הוא אושפז במקום למעקב.
תלמידיו הרבים בארץ ובעולם שקיבלו את הבשורה מעתירים בתפילה לרפואתו השלמה.
לא ברור איך הרב נדבק, שכן כבר מיד לאחר פורים סגר הרב את בית מדרשו והפסיק להתפלל במניין.
בניו, הרב משה בקשי דורון והרב בן ציון בקשי דורון וכן ראש לשכתו הרב אבא יצחק שטרית, מטפלים מול הנהלת בית החולים 'שערי צדק' בכל התיק הרפואי.
הציבור נקרא להעתיר בתפילה לרפואת הגאון רבי אליהו בן טובה בהיא לרפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל.
