הודעה משותפת לדובר צה"ל ודוברות שב"כ: ברחבי רצועת עזה: צה"ל ושב"כ תקפו והשמידו חמישה מחסני אמצעי לחימה ואתר שיגור של ארגון הטרור חמאס צה"ל ושב"כ תקפו והשמידו אתמול (ב') חמישה מחסני אמצעי לחימה ואתר שיגור של ארגון הטרור חמאס במספר תקיפות ברחבי רצועת עזה. במחסנים שהותקפו אוחסנו רקטות, כלי נשק, מטענים, רימונים וציוד לחימה נוסף ששימש את מחבלי חמאס לקידום מתווי טרור נגד כוחותינו ברצועה. המחסנים שהותקפו הוקמו בתוך מסגדים ולצד תשתיות הומניטריות ברצועת עזה. מדובר בדוגמה נוספת לשימוש הציני של חמאס בתשתיות אזרחיות, ובהן מסגדים ותשתיות הומניטריות, זאת תוך הפרה של הדין הבין לאומי וניצול ציני של האוכלוסייה האזרחית. התקיפות ברצועת עזה מהוות אזהרה ברורה. צה"ל ושב"כ לא יקבלו פעילות טרור מכל סוג שהיא לעבר אזרחי מדינת ישראל וימשיכו לפעול בנחישות נגד כל איום ולנקוט את הצעדים הנדרשים לשמירה על ביטחון אזרחי ישראל. כוחות הביטחון בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי.
אנחת רווחה: אלי ביר התעורר אחרי 3 שבועות
אחרי שלושה שבועות בהם היה בהרדמה ומחובר למכשיר נשימה, אלי ביר נשיא איחוד הצלה, שחלה בקורונה במיאמי פלורידה, והורדם - התעורר

פלאש 90
בשורה טובה: אלי ביר, נשיא איחוד הצלה, שחלה בקורונה במיאמי פלורידה, והורדם בהסכמתו - התעורר והוא מתקשר עם רופאיו.
"בזכות התפילות, בזכות התקווה, בזכות הצלת חיים" כתב מנכ"ל איחוד הצלה אלי ביר למתנדבים. "הגיעה הבשורה המשמחת מבית החולים במיאמי כי נשיא איחוד הצלה אלי ביר התעורר ב"ה".
לאחר שלושה שבועות שהיה מורדם ומונשם, ביר מתאושש ומתקשר עם רופאיו אך עדיין חלש מאוד ומושפע מההרדמה הממושכת.
לפי דברי הרופאים במהלך היום הם יבצעו שיחה ראשונה בין אלי למשפחתו הדואגת אך המאושרת מהבשורה.
אשתו גיטי והילדים בשכונת רמות בירושלים, שוב מבקשים להודות לכולם על התפילות, הדאגה, האכפתיות והמסירות.
המשיכו להעתיר בתפילה לרפואה שלמה במהרה של אליעזר יהודה בן חיה ולשאר חולי ישראל.
