תומר אלמגור: דיווח ברויטרס: חשוד התקרב למחסום סמוך לבית הלבן ופתח באש לעבר גורמי אכיפת החוק. היורה נוטרל ונלקח לבית החולים
הח"כ של לפיד זועם על היתר התפילות ברחוב
ח"כ יואל רזבוזוב זועם על אפליית ענף הספורט מההקלות החדשות לציבור שנכנסו הבוקר לתוקף וטוען בהלצה כי הגיע הזמן שלספורט יהיה רב קנייבסקי משלו"
-
| פוליטי

יואל רזבוזוב צילום: מתוך פייסבוק
חבר הכנסת יואל רזבוזוב מסיעת 'יש עתיד - תל"ם', פתח הערב (ראשון) במתקפה כנגד שרי הממשלה, כשהוא מאשים את השרים כי קיבלו החלטה לאפשר תפילות בשטח פתוח לאור בקשתו של שר התורה הגר"ח קנייבסקי.
רזבוזוב, אלוף ישראל בג'ודו, התייחס לנושא משחקי הספורט שהושבתו וטען כי לא היה זז ממשרד הבריאות "עד שלא הייתי מקבל תשובות והקלות לספורט". לטענתו, "רק בגלל לחץ פוליטי השרה רגב התחילה לעשות פעולות".
עוד טען חבר הכנסת כי "ראינו בישיבת הממשלה שבזכות הרב קנייבסקי הרחיבו את מספר האנשים שמותר בתפילות ועכשיו מותר להתפלל עד 19 אנשים. הגיע הזמן שגם לספורט הישראלי יהיה רב קנייבסקי משלו".
