שלום שטיין: לשכת השר קיש: ״לבקשת ראש הממשלה בנימין נתניהו, הוביל שר החינוך יואב קיש בימים האחרונים משא ומתן עם תנועת אחי על פרישתה מהמרוץ לכנסת. בפגישה מכרעת שהתקיימה היום בהשתתפות השר קיש, הרב אברג׳ל, הרב הראשי לישראל לשעבר שלמה משה עמאר, ראש עיריית נתיבות יחיאל זוהר, ראש עיריית אופקים איציק דנינו ועו״ד ליאור קצב הושגה הסכמה על פרישת התנועה מהבחירות. עוד סוכם כי הנושאים המרכזיים שהעלתה התנועה יקודמו על ידי הליכוד.
באמצע האזכרה לחייל: השר עזב את האירוע
התפשטות הקורונה: שר המדע והטכנולוגיה, חה"כ יזהר שי, נאלץ לעזוב אירוע אזכרה בו השתתף לאחר שקיבל הודעה כי אחד מאנשי הצוות שלו אומת כחולה קורונה

השר יזהר שי צילום: נועם רבקין פאנטון, פלאש 90
לפני זמן קצר (רביעי) קיבל שר המדע והטכנולוגיה, חה"כ יזהר שי, הודעה כי אחד מאנשי הצוות שלו אומת כחולה קורונה. השר עזב מיידית את אזכרת החייל עמית בן יגאל ז"ל שבה נשא דברים כמה דקות קודם לכן.
המפגש האחרון בין השר לאיש הצוות המאובחן התרחש ביום חמישי האחרון. יודגש כי ביום ראשון, במהלך ישיבת הממשלה, ביצע השר שי בדיקת קורונה שתוצאתה הראתה כי השר איננו נושא את הנגיף בעת ההיא. כרגע נמצא השר בדרכו לביצוע בדיקה נוספת.
על פי הוראות משרד הבריאות, שקיבל צוות השר, לאחר הבדיקות ייכנסו כל אנשי הצוות לבידוד של שבועיים מיום הפגישה, על פי הנחיות משרד הבריאות בנושא זה.
