מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מחפשים מתכון קל וטעים? לביבות בטטה אפויות יתנו לכם מענה מדויק
המתכון ללביבות בטטה מיוחדות וקלות הכנה, מתאימות כתוספת לכל ארוחה, ומוסיפות מראה של צבעוניות, קלות להכנה ואפויות. עם טעם משובח וריח שיביא את כולם לשולחן

לביבות בטטה צילום: לירז טרבלסי
לביבות בטטה אפויות
המצרכים:
4 בטטות בינוניות
1 בצל
3 ביצים L
חצי כוס קמח
כף שמן
חצי כפית אבקת מרק
מעט כורכום וכפית שטוחה מלח
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות, חותכים לחתיכות גדולות ומרתיחים במים מומלחים, עד לריכוך חלקי.
מטגנים את הבצל במעט שמן,
את הבטטות מסננים ומוסיפים להן את התבלינים, בצל מטוגן, קמח, שמן זית פטרוזיליה וביצים, מועכים ומערבבים,
משמנים היטב עם שמן זית נייר אפייה על תבנית התנור
מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת כף,
מחממים תנור ל 190° ואופים כ 20 דק'
הופכים רק כאשר הצד שעל התבנית משחים (שלא יתפרקו) הופכים לצד השני
מועכים מעט, ואופים עד להזהבה מהצד השני, מגישים בליווי טחינה, פסטו, מתבלים,
בהצלחה.
מאת: לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ובריאים
