המשבר בקופת חולים כללית: מנכ"ל משרד הבריאות, משה בן סימן טוב, בתמיכה גורפת של האוצר, ממליץ לשר הבריאות, אוריאל בוסו, להקים ועדת בדיקה חיצונית למשבר הניהול בכללית. במשרד הבריאות ניהלו שיח מתמשך עם דירקטוריון כללית, אך התרשמו כי בקופה לא רואים שום בעיה במתרחש בה. בשבוע שעבר איים יו''ר ועד העובדים בכללית, פרוספר בן חמו, לנקוט צעדים ארגוניים אם משרד הבריאות לא יוותר על כוונתו להפעיל את סעיף 37. ל"כלכליסט" נודע כי בסוף השבוע, דרש רן רידניק, סמנכ"ל רגולציה של משרד הבריאות, להפסיק את עבודתו של דנציגר כבודק פנימי; ואולם בד בבד הסכים כי דנציגר יכהן כיו''ר ועדת הבדיקה החיצונית. (כלכליסט)
צוות השוחטים יסיימו את העונה מוקדם מהרגיל
צוות השוחטים יסיים את עונת השחיטה בארגנטינה מוקדם מהרגיל, בכדי שהם יוכלו להתפלל בבית הכנסת בראש השנה בישראל, לאחר שישהו את התקופה הנדרשת בבידוד


תיעוד מנתב"ג בעידן הקורונה צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90
צוות שוחטים שנמצא בארגנטינה, יסיים את עונת השחיטה מוקדם מהרגיל כדי שהצוות יגיע לארץ ויספיק להיות בבידוד לפני ראש השנה, וכך יוכלו השוחטים להיות בביתם בראש השנה, אך גם לצאת לבית הכנסת, ביומיים הקרובים עונת השחיטה תסתיים סופית.
צוות שוחטים בארגנטינה באמירת סליחות
ל'בחדרי חרדים' נודע כי ראשי הצוותים והיבואנים התחייבו לשוחטים שהם יוכלו להיות בביתם בראש השנה, כך שעוד ימיים עונת השחיטה תסתיים מוקדם מהרגיל.
ביום ראשון בבוקר עבר לפני התיבה ראש הצוות בארגנטינה הרב יצחק רבין, העומד בראש המשחטה ב'סנטה פה', הצוות נמצא בקפסולה סגורה במשך תקופה ארוכה, הם לא יוצאים לאף מקום במשך כל העונה, ולכן הם גם לא היו צריכים לעטות מסכה בזמן התפילה, כי הם לא יצאו החוצה בכלל מהמקום, כך שאין סיכוי שמישהו מהם נדבק.