ארוחת צהריים עם קוביות בשר ותפו"א ברוטב לצלי

מכינים צהרים? המתכון הזה מתאים לכל אחד, הוא קל להכנה וללא הרבה עבודה, עם קוביות תפו"א שנותנות את הטעם המושלם למאכל בשר משודרג ויוקרתי

מתכונים 1.9.2020 | 11:58

בשר ותפו"א ברוטב לצלי צילום: pixabay

קוביות בשר עם תפו"א ברוטב לצלי

המצרכים:

בשר מספר 5 לפי כמות הסועדים.

3 חב' רוטב לצלי (או יותר לפי הכמות שבחרתם) (אבקה להכנה, ניתן למצוא בכל חנות. כמו אבקה להכנת רוטב פטריות)

תפו"א לפי כמות הסועדים.

בצל קצוץ

מלח 

פלפל שחור

אופן ההכנה:

שילקו את הבשר - הניחו סיר עם מים ובתוכו את הבשר על האש והביאו לרתיחה. לאח"מ הנמיכו את האש ובשלו 3 וחצי עד 4 שעות. (לשלוק יום לפני ההכנה)

לאחר הבישול שפכו את המים לאחר שמתקרר מעט הכניסו למקרר למשך הלילה. (בצורה כזו קל מאוד לחתוך את הבשר)

הכנת התבשיל:

חממו סיר עם שמן. כאשר השמן רותח הכניסו את הבצל הקצוץ ותגנו עד להשחמה.

חתכו את הבשר ואת תפו"א לקוביות והכניסו לסיר, ערבבו היטב במשך 7 דקות.

הוסיפו מים עד סוף הבשר. והוסיפו את חב' הרוטב לצלי, המלח והפלפל שחור,ערבבו היטב והביאו לרתיחה.

שימו לב אם הרוטב נהיה סמיך לאחר הרתיחה, במקרה שהוא עדין דליל הוסיפו עוד חב' רוטב לצלי עד שהרוטב יהיה סמיך.

בשלו על אש נמוכה במשך כשעה ורבע.

הגישו לצד אורז לבן.

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום