מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
המאכל הבוכרי: "בחש" - אורז עם בשר בטעם מושלם
המתכון המוצלח והקל, הוא מאכל בוכרי אותנטי ואהוב על כולם, שמו הוא "בחש" והוא עשוי מאורז ובשר טחון, ולאלו הרוצים אותו טעים עוד יותר, הוסיפו לו כוסברה קצוצה והארוחה תצא מושלמת ומגרה

בחש: אורז עם בשר צילום: חני לוין
בחש – אורז עם בשר
המצרכים:
2 כוסות אורז
2 וחצי כוסות בשר טחון
כוסברה קצוצה (לאוהבים)
מלח (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
2 כפיות כורכום
קצת שמן לטיגון
בצל קצוץ
4 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה:
חממו סיר על האש והוסיפו את השמן, כאשר השמן חם, הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד להשחמה,
לאח"מ הוסיפו את המים (את המים תמיד שמים כפול מכוסות האורז ועוד חצי כוס).
הוסיפו את הבשר הטחון וערבבו היטב (שלא יהיה גוש אחד של בשר טחון) שימו לב שיהיה מפורר. הוסיפו את המלח, הפלפל שחור, הכורכום והכוסברה וערבבו היטב.
הביאו לרתיחה. והנמיכו את האש. בשלו כ3/4 שעה עם סיר מכוסה.
לאחר 3/4 שעה, בוררים את האורז ושוטפים אותו היטב. ומוסיפים לבשר עם המים. ומערבבים היטב.
מבשלים עוד כ-20 דקות עד חצי שעה על אש נמוכה. או עד שהאורז מתבשל.
מגישים לצד מלפפון חמוץ, או סלט עשיר. או כל תוספת אהובה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
