מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה

לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

מצרכים:

2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים

3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)

2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות

3 ביצים

כפית מלאה אבקת מרק

כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.

חממו תנור על -180 מעלות.

חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.

הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב

צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.

מאת: אפרת סיאצ'י

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art