ביגלה ממכר: מתכון טעים למאפה מקורי ואהוב

מחפשים רעיון למאפה טעים? הביגלה הזה במיוחד עבורכם, במתכון מקורי, עם מראה מושלם ובטעם ממכר, שלא תפסיקו לאכול, רק תוסיפו גבינה לצידו והמאכל שלכם מושלם

חני לוין | מתכונים 5.10.2020 | 11:16

ביגלה ביתי צילום: אפרת יעקב

ביגלה טעים במיוחד

המצרכים:

1 קילו קמח

2 כפות שמרים

3/4 כוס סוכר

2 כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס שמן קנולה

3 כפיות מלח

(כוס חד פעמי לשתייה חמה.)

אופן ההכנה:

הכניסו לקערת המיקסר, שמרים, סוכר ומים והתסיסו כ 10 עד 15 דקות.

הוסיפו את הקמח וערבלו במהירות נמוכה, עד לקבלת כמין בצק, הוסיפו את השמן ולאח"מ את המלח והגבירו את המהירות עוד 10 דקות.

מרחו על הבצק טיפה שמן זית והתפיחו במשך שעה.

רדדו את הבצק וגלגלו לנחש וצרו צורות ביגלה, כל אחד 75 גרם. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והתפיחו שוב במשך 15 דקות

מרחו מעל הביגלה, ביצה מהולה עם טיפת מים ופזרו שומשום הכניסו לתנור על חום 180° למשך כ20 דקות. מיד עם סיום האפיה מרחו שמן זית.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אפרת יעקב

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום