מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך

מתכון קליל ומהיר של פטריות טריות המצופות בפירורי לחם ומתובלות בעדינות, נאפות בתנור ומוגשות לצד רוטב צ'ילי, קטשופ כל רוטב אהוב אחר | תוספת קריספית ופריכה שלא תפסיקו לזלול

חני לוין | מתכונים 26.4.2021 | 10:26

פטריות אפויות בציפוי פריך צילום: מירב מלכה

מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך / מאת: מירב מלכה.

זמן הכנה כולל: 20 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.

המצרכים לפטריות אפויות בציפוי פריך:

  • 1 סלסלה של פטריות טריות.
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פירורי לחם

אופן ההכנה לפטריות אפויות בציפוי פריך:

  1. שוטפים היטב את הפטריות ומייבשים בנייר סופג.
  2. בקערית מכניסים ביצה, מלח ופלפל שחור גרוס וטורפים היטב.
  3. מטבילים את הפטריות בביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם.
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה.
  5. מגישים לצד רוטב צ'ילי, קטשופ או כל רוטב אחר מועדף.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום