מתכון לכרוב בתנור עם מגוון ירקות הבית בתיבול עדין

תוספת קלילה, טעימה ומהירה המשלבת בתוכה מגוון ירקות הבית, חתיכות הכרוב הגסות המשתלבות יחד עם עיגולי הגזר, הבצל, תפוח האדמה והגמבה, מתובלים בטוב טעם ויוצרים תוספת מצוינת לארוחת הצהריים

חני לוין | מתכונים 20.4.2021 | 12:00

כרוב בתנור עם מגוון ירקות הבית בתיבול עדין צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לכרוב בתנור עם מגוון ירקות הבית בתיבול עדין

זמן הכנה: 10 דקות

המצרכים לכרוב בתנור עם מגוון ירקות הבית בתיבול עדין:

  • 1 בצל בינוני קצוץ גס
  • 1/2 כרוב גדול חתוך לחתיכות בינוניות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר בינוני קלוף וחתוך לעיגולים דקים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית שטוחה פפריקה חריפה
  • קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה לכרוב בתנור עם מגוון ירקות הבית בתיבול עדין:

  1. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה את הירקות ותבלו באופן אחיד, בשמן זית, מלח, פפריקה ופלפל שחור.
  2. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות.
  3. ערבבו בזהירות את הירקות והכניסו שוב לאפייה של 15-20 דקות, עד לריכוך.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום