מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

האורחים כבר בדרך ואין זמן? המתכון הזה בדיוק עבורכם, מכינים, מכניסים למקפיא לחצי שעה ומגישים מיד כאשר הם מגיעים | חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים בשילוב פיצפוצי אורז ואגוזים יוצרים קינוח מרשים ומיוחד

מתכונים3.5.2021 | 20:09

חטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים צילום: שולמית שחר

מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

זמן ההכנה: 15 דקות.

המצרכים לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:

מידות אוניברסליות

  • 100 גרם פצפוצי אורז מרוסקים קצת
  • 1 כוס בראס אגוזים
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 70 גרם חמאת בוטנים (או ממרח אחר כמו ריבת חלב או ממרח חלבה)

אופן ההכנה לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:

  1. ממיסים בקערה גדולה במיקרו את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה
  4. ממלאים את תבניות הסיליקון
  5. חובטים את התבניות כשהם על גבי משטח כדי שהשוקולד יתפזר ויתפלס היטב
  6. מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

בחדרי חרדים

שתף כתבה זו

התראות צבע אדום