מתכון לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן

אוהבים להתחדש עם מתכונים מעניינים ומוצלחים? מתכון מעולה לפשטידה חלבית, מתאימה במיוחד לסעודה שלישית בשבתות הקיץ הארוכות, שילוב של פצפוצי אורז עם קוטג', ביצים ותבלינים, כאשר מלמעלה מצפה אותה פרוסות בצל מטוגן

חני לוין | מתכונים 7.5.2021 | 10:51

פשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן

זמן ההכנה: 60 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.

המצרכים לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 6 כוסות פיצוצי אורז
  • 4 גביעי קוטג'
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • ¼ כוס שמן
  • 6 ביצים L
  • פלפל שחור
  • מלח

לציפוי:

  • 4 בצלים חצויים ופרוסים דק
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  2. מעבירים את התערובת לתבנית בינונית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך 20 דקות.

הכנת הציפוי:

  1. מחממים מחבת עם השמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד לשקיפות.
  2. מוציאים את הפשטידה מהתנור לאחר 20 דקות ומפזרים מלמעלה את הבצל המטוגן.
  3. מכניסים שוב את הפשטידה לתנור למשך 20 דקות נוספות.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: רבקה גרשטיין

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום