מתכון לקינוחי כוסות נוגט ושוקולד לבן

קינוח שחיתות שלא תפסיקו לאכול, הוא מלא בשוקולד עם טעמים מדליקים, שילוב תחתית הביסקוויטים הטחונים עם שוקולד, שכבת מוס נוגט וקרם שוקולד לבן יוצרים יחד קינוחי כוסות מרהיבים וטעימים במיוחד

מירב מלכה | מתכונים 9.5.2021 | 17:23

קינוחי כוסות נוגט ושוקולד לבן צילום: מירב מלכה

מתכון לקינוחי כוסות נוגט ושוקולד לבן / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לקינוחי כוסות נוגט ושוקולד לבן:

לתחתית:

  • 100 גרם פתי בר בטעם שוקולד טחונים
  • 100 גרם שוקולד מומס.

למוס נוגט:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 3 כפות ממרח נוגט

למוס שוקולד לבן:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית

אופן ההכנה לקינוחי כוסות נוגט ושוקולד לבן:

הכנת התחתית:

  • טוחנים 100 גרם פתי בר בטעם שוקולד ומערבבים היטב עם 100 גרם שוקולד מומס עד לאיחוד.
  • מהדקים את התערובת לתחתית כוסות הקינוח

הכנת מוס נוגט:

  1. ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
  2. מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט ומערבבים בתנועות קיפול עם תערובת השוקולד והשמנת.
  3. מוסיפים 3 כפות ממרח נוגט ומזלפים על שכבת התחתית שהכנסנו לכוסות.

למוס שוקולד לבן:

  1. ממיסים 200 גרם שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
  2. מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט ומערבבים בתנועות קיפול עם תערובת השוקולד הלבן.
  3. מזלפים על שכבת הנוגט ומעטרים בכל מה שאוהבים
  4. שומרים בקירור עד להגשה

הערה: בתמונה קינוחי הכוסות ללא שכבת התחתית כשמלמעלה גנאש שוקולד ושברי אגוזים קצוצים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום