פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
העיתון כתב כותרת שקרית - ותיקן את עצמו
בתוך שאר הדיווחים על ההסלמה והפרעות, 'ישראל היום' דיווחו על העימותים בלוד, ובאחת הכותרות כתבו כי ההצתות הרכבים נעשו על ידי יהודים. ברשת זעמו: "זה שקר מוחלט!" | לאחר מספר שעות העיתון הבהיר: "הצתות הרכבים לא נעשתה על ידי יהודים"
בעקבות ההתפרעויות הקשות בעיר לוד, הבוקר (רביעי) כל העיתונים דיווחו על כך באופן נרחב, ובתוכם גם 'ישראל היום'.
האחרונים פירטו על האירוע, אך באחת מהכותרות הרתיחו כמה תושבים בלוד. בכותרת משנה נכתב: "עשרות מכוניות הוצתו, כנראה על ידי יהודים".

כותרת המשנה עוררה את זעמם של כמה מתושבי לוד: "תגידו אתם אמיתיים???", שאל מאיר ליוש תושב העיר והמשיך, "זה שקר מוחלט! מוחלט! לא היה ולא נברא! מה זה הכותרת הזו של כנראה על ידי יהודים??? מה נסגר אתכם???".
בתגובה, העיתון הגיב: "הבהרה: בניגוד לדיווחים אמש והבוקר בעיתון המודפס - הצתת הרכבים בלוד לא נעשתה על ידי יהודים".
