עמית סגל: אם היה מדובר ביו״ר סיעת הדמוקרטים, זו התנהלות הגיונית. אופוזיציה אמורה למצוא כל סיבה לבקר את הממשלה, ולהתעלם ממה שלא נוח. וזה בדיוק איך שהיועמשית תופסת את תפקידה: יו״ר האופוזיציה. להתנגד לכל מינוי לעשות פיליבסטר לכל תהליך להתנגד לכל חוק להתייחס רק למה שנוח
שלוש רקטות נורו משטח לבנון לעבר ישראל
האם ישראל נכנסת לאתגר נוסף? הערב שוגרו משטח לבנון שלוש רקטות שנפלו בים ללא שנשמעה אזעקה. ההערכה היא כי מדובר בארגוני טרור קטנים ולא בחיזבאללה, שביקשו להזדהות עם עזה וערביי ישראל
תושבים בגליל המערבי דיווחו על שמיעת פיצוצים לפני זמן קצר (חמישי). גורם ביטחוני לבנוני אמר לערוץ הלבנוני MTV כי ההערכה הראשונית היא שארגונים פלסטיניים עומדים מאחורי הירי.
בלבנון כמו בעזה, יש ארגוני טרור קטנים יותר, שלא תמיד סרים למרותו של ארגון חיזבאללה, וההערכה כי הם אלו שירו את הרקטות כאות הזדהות עם העזתים וערביי ישראל המתפרעים בערי ישראל.
דובר צה"ל אישר כי לפני זמן קצר, זוהו שלושה שיגורים משטח לבנון לעבר הים, מול חופי הגליל. וכי לא הופעלה התרעה בהתאם למדיניות.
