מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מזעזע: שוב בית כנסת נשרף בלוד · צפו
הפוגרומים והתפרעויות נמשכו גם הלילה: והבוקר פורסמו מספר תיעודים בהם נראה בית הכנסת 'דוסא' בעיר לוד, אשר שופץ לפני כמה שנים - נשרף ונהרס כליל | רב המכינה בעיר ל'בחדרי': "אין פה מישהו שלוקח אחריות"
למרות העוצר שחל גם אתמול החל משמונה בערב, הלילה (שישי) שוב מתפרעים ערבים ביצעו פוגרומים והתפרעויות ברחבי העיר לוד.
אחד מהמוקדים ברחבי העיר, הוא שכונת רמת אשכול, אשר שם שוכן בית הכנסת דוסא. המתפרעים הערבים ניסו בתחילת הלילה להציתו, אך זממם לא עלה בידם ורק העץ שעל יד בית הכנסת נשרף.
צפו: בית הכנסת דוסא בעיר לוד הבוקר, לאחר שהוצת אמש בידי ערבים\\הופץ ברשתות החברתיות. שימוש לפי סעיף 27 א’ לחוק זכויות היוצרים.
בהמשך הלילה המתפרעים הערבים ניסו להצית בשנית את בית הכנסת והצליחו להרוס אותו כליל. הבוקר, הגיעו המתפללים וערכו סריקות בבית הכנסת.
על פי הדיווחים בית הכנסת דוסא הוא בית הכנסת החמישי במספר עד כה, שנשרף בעיר לוד במהלך המהומות בשבוע האחרון.

"הם ניסו לשרוף, ולעקר ולחרב את בית הכנסת, ואנחנו נבנה", אמר בסרטון אחד המתפללים בבית הכנסת, אשר כאמור שופץ בעמל רב לפני כחמש שנים.
