מתכון לסלט חצילים על האש עם ירקות קצוצים

'סלטים' כ"כ הרבה סוגים ורעיונות שפשוט לא נגמרים, מתכון מעולה לחצילים בשילוב קוביות קטנטנות של ירקות המוסיפים טעם מיוחד לסלט שלא תפסיקו לאכול אותו

חני לוין | מתכונים 14.5.2021 | 10:40

סלט חצילים על האש עם ירקות קצוצים צילום: אורלי מוסאי

מתכון לסלט חצילים על האש עם ירקות קצוצים

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לסלט חצילים על האש עם ירקות קצוצים:

  • 2 חצילים
  • 1/2 בצל סגול
  • 2 מלפפון חמוץ
  • 1 גמבה קטנה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות חומץ
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה לסלט חצילים על האש עם ירקות קצוצים:

  1. שורפים את החצילים על האש, מורידים את הקליפה וקוצצים אותם היטב.
  2. את הגמבה, המלפפון חמוץ והבצל קוצצים לקוביות קטנות ומוסיפים לחצילים.
  3. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח, פלפל שחור, חומץ ושמן ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. שומרים בקופסא סגורה במקרר.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אורלי מוסאי

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום