פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
הח"כ מ'ימינה' הפציר בחבריו ונטש את הקבוצה
"מפציר בכם, עמדו בהבטחות שלנו לציבור בוחרינו, אל תתנו את ידכם להקמת ממשלת שמאל". כך פונה היום ח"כ עמיחי שיקלי לחבריו ב'ימינה' | לצד זאת, עזב היום את קבוצת הוואטסאפ של הח"כים
חבר הכנסת עמיחי שיקלי ממפלגת 'ימינה' שהתפרסם מאז שהחליט להתנגד לממשלת השינוי שבנט לוטש אליה עיניים, מגביר כעת את הלחץ לקראת ימי ההכרעה, כשנותרו חמישה ימים בלבד עד לתום ימי המנדט שבידי יאיר לפיד.
בציוץ בטוויטר פנה שיקלי היום (שישי) לשותפיו בסיעת ימינה איילת שקד, ניר אורבך ועידית סילמן, "איילת, עידית וניר, חבריי לדרך, בשבועות האחרונים נוכחנו שוב כי במזרח התיכון אי אפשר לחמוק מסוגיות לאומיות וביטחוניות גם לא לרגע".
לדבריו, "קיבלנו השבוע עדות נוספת לחתירה המתמשכת של בג"ץ תחת סמכויות נבחרי העם. אני מפציר בכם, עמדו בהבטחות שלנו לציבור בוחרינו, אל תתנו את ידכם להקמת ממשלת שמאל".
לאחר דבריו, ולאחר שבשבועות האחרונים הבהיר כי ימשיך את דרכו ב'ימינה' ולא יפנה את מקומו בכנסת לבא אחריו ברשימה שיתמוך בממשלת השמאל, חבר הכנסת שיקלי מיהר לנטוש את קבוצת חברי הכנסת של 'ימינה' שפעילה בוואטסאפ.
