מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים

הגרסה היפה לכדורי השוקולד הסטנדרטיים שמפארת כל אירוע, מתכון מהיר, קל להכנה וללא אפיה, פרחי נוטלה ושמנת שיעניקו לכם את הטעם המושלם לקינוח מדליק

שולמית שחר | מתכונים 1.6.2021 | 11:19

פרחי נוטלה ושמנת מדליקים צילום: שולמית שחר

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים / מאת: שחר שולמית

המצרכים לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

מידות אוניברסליות

יוצאים כ30 יחידות תלוי בגודל התבנית

  • 160 גרם שוקולד נוטלה
  • 160 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כוס פקאן מסוכר גרוס
  • אגוזי בונדק שלמים וקלויים

אופן ההכנה לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

  1. מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים
  2. שמים בקערה את הנוטלה וממיסים אותה מעט במיקרוגל כדי שתתרכך
  3. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים מלבד אגוזי הבונדק ומערבבים היטב עד לאיחוד
  4. דוחסים מהמסה (חלק ועוד חלק לא גוש אחד כדי שכל החריצים ימולאו במסה) לתבנית הסיליקון ומטמינים בכל פרח אגוז בונדק מפלסים מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום