מתכון לשיפודי חזה עוף בטריאקי

ארוחת צהרים שהילדים יעופו עליה, שיפודי חזה עוף ברוטב טריאקי המשולב במיונז, שמן זית ומגוון תבלינים אהובים, את השיפודים ניתן להגיש לצד כל מאכל אהוב

מירב מלכה | מתכונים 8.6.2021 | 13:20

שיפודי חזה עוף בטריאקי צילום: מירב מלכה

מתכון לשיפודי חזה עוף בטריאקי // מאת: מירב מלכה.

המצרכים לשיפודי חזה עוף בטריאקי:

  • 1 חב' חזה עוף חתוך לקוביות

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית מיונז (לא חייב)
  • ½כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שטוחה פפריקה
  • 1 כפית תבלין על האש

אופן ההכנה לשיפודי חזה עוף בטריאקי:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים לרוטב ומערבבים היטב לאיחוד.
  2. מכניסים את קוביות חזה העוף לקערה עם הרוטב ומערבבים היטב, משרים אותם ברוטב לפחות שעתיים במקרר.
  3. מוציאים מהמקרר ומשפדים.
  4. מחממים מחבת פסים / פלנצ'ה על להבה בינונית
  5. מניחים את השיפודים על המחבת או הפלאנצ'ה והופכים מידי פעם עד שהשיפוד מוכן לאכילה.
  6. מפזרים שומשום ומגישים לצד פיתות, חומוס, סלט ירקות עשיר וסלטים אהובים

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום