מתכון לסלט בורגול עם חמוציות ומגוון פיצוחים

מרענן, נפלא ומלא חיוך ביתי קסום, הירקות הטריים והססגוניים המתערבבים יחד עם הבורגול העבה, מתובלים ברוטב עשיר בתוספת של מגוון פיצוחים אהובים, יוצרים את סלט מוצלח ומלא עניין

חני לוין | מתכונים 9.6.2021 | 15:41

סלט בורגול עם חמוציות ומגוון פיצוחים צילום: מירב מלכה

מתכון לסלט בורגול עם חמוציות ומגוון פיצוחים / מאת: מירב מלכה

המצרכים לסלט בורגול עם חמוציות ומגוון פיצוחים:

לסלט:

  • 1 כוס בורגול עבה שטוף
  • צרור פטרוזליה קצוץ
  • 5 עלי כרפס קצוצים + גבעול קצוץ
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 4 משמש יבש קצוץ
  • חופן חמוציות
  • חופן שקדים מולבנים קלויים
  • חופן פקאן קלוי קצוץ
  • חופן אגוזי מלך קצוצים

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מ-2 לימונים
  • גרידת לימון שלם
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כף סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לסלט בורגול עם חמוציות ומגוון פיצוחים:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  2. בקערה נוספת מכניסים את הבורגול ומעליו את יתר המצרכים לסלט לפי הסדר, שופכים את הרוטב מלמעלה ומערבבים היטב לקבלת סלט אחיד ומתובל היטב.
  3. מגישים, ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום