פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
בן גביר נגד קריאת ליצמן לבנט: "חוצפה"
הנציגים החרדים בכנסת התאספו השבוע בכדי למחות נגד מהלכיו הפוליטיים של יו"ר 'ימינה' נפתלי בנט, ליצמן אף קרא לו "להוריד את הכיפה" |אך מי שמתייצב במפתיע לצידו של בנט הוא לא אחר מאשר בן גביר
אמירתו של השר היוצא יעקב ליצמן נגד נפתלי בנט שקרא לו להסיר את הכיפה וכינה אותו רפורמי ממשיכה לעורר סערה, כשלצידו של בנט עומד פוליטיקאי מפתיע.
חבר הכנסת איתמר בן גביר התייחס הבוקר (חמישי) לאמירה של ליצמן השבוע ותקף "חוצפה. אף אחד אינו פנקס החשבונות של הקדוש ברוך הוא. יש לי ביקורת על בנט - אבל אני לא מקבל את זה".
כזכור, במסיבת עיתונאים שכינסו ראשי הסיעות החרדיות אריה דרעי, משה גפני ויעקב ליצמן הם תקפו במיליים חריפות וחריגות את נפתלי בנט והאשימו אותו בהקמת ממשלת השינוי שתפגע קשות בציבור החרדי.
משה גפני אמר על בנט "שם רשעים ירקב", ואילו השר ליצמן כינה את בנט רפורמי וקרא לו להסיר את הכיפה שעל ראשו "אתה מבייש את הכיפה שאתה הולך על הראש".
