מתכון לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר מנצחת

רולדה מוצלחת וטעימה במיוחד המורכבת מתפוחי אדמה מגורדים, קמח , ביצים וירק קצוץ, יוצרים פשטידת רולדה במילוי של תערובת בשר עסיסית ומלאה אנינות

חני לוין | מתכונים 16.6.2021 | 08:35

רולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר צילום: אפרת ושדי

מתכון לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר

המצרכים לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר:

לרולדה:

  • 3 תפו"א מגורדים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • ½ כפית מלח
  • פלפל
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

לתערובת הבשר:

  • 1 בצל קצוץ דק
  • פלפל אדום/ירוק חתוך לקוביות,
  • 400 גר' בשר טחון
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר:

  1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרולדה לעיסה אחת, משטחים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה וכניסים לתנור שחמום מראש על 180° למשך 25 דקות, עד להזהבה.

הכנת המלית:

  1. מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
  2. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד מספר דקות, לאחמ"כ מוסיפים את הבשר, מתבלים, מערבבים היטב ומבשלים במשך רבע שעה.
  3. מניחים את התערובת על הרולדה המוכנה, מגלגלים ומכניסים לאפיה בתנור לעוד 15 דקות נוספות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אפרת ושדי

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום