ברמה שלא הכרתם: מתכון לסלט הום פרייז ססגוני

סלט חלומי, ססגוני ומלא במגוון טעמים מיוחדים שיעניקו לכם מנת פתיחה משדרגת ומקורית, קוביות הום פרייז על מצע של סלט חסה, עגבניות שרי, כרוב קצוץ, מלפפון פרוס וגפרורי הגזר, מתובלים בטוב טעם ומוגשים עם פיצוחים מסוכרים

חני לוין | מתכונים 16.6.2021 | 19:46

סלט הום פרייז צילום: אפרת ושדי

מתכון לסלט הום פרייז ססגוני

המצרכים לסלט הום פרייז ססגוני:

  • חסה קצוצה
  • גזר חתוך לגפרורים דקים
  • עגבנייה חתוכה לקוביות / חצאי עגבניות שרי
  • כרוב קצוץ
  • מלפפון פרוס לעיגולים
  • 25 גר' חמאה
  • 2 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום כתוש
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בוטנים מסוכרים / קשיו מסוכר / פקאנים מסוכרים וכו'...
  • קצח

אופן ההכנה לסלט הום פרייז ססגוני:

  1. מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפו"א עד להזהבה יפה ומוציאים על נייר סופג.
  2. מחממים מחבת חלבית וממיסים את החמאה, מוסיפים את השום הכתוש וקוביות הצ'יפס המוכנות ומערבבים.
  3. מורידים מהאש, מוסיפים את רוטב הצ'ילי לפי הטעם ומערבבים שוב.
  4. בקערה נפרדת מכניסים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב, על הסלט מניחים את קוביות תפוחי האדמה שהכנו ומעליהם מפזרים את הפיצוחים המסוכרים ומעט קצח.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת ושדי

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום