אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
ח"כ מרע"מ מאיים: אם משהו אינו לטעמנו - נצא החוצה
בעוד הם עדיין מנסים למצוא פיתרונות לגבי חוק האזרחות, חבר הכנסת מאזן גנאים מהמפלגה האסלאמית התייחס לדבריו של בנט, לפיו מה שחתם עבאס עם לפיד לא מחייב אותו: "אין היום חתונה קתולית בינינו לבניהם
מעל לשבוע לאחר השבעתה של ממשלת השינוי, היום (שני) חבר כנסת מאזן גנאים מרע"מ אמר כי אם משהו שהקואליציה תעשה לא ימצא חן בעיניהם, הם יצאו ממנה.
"הוא יכול להגיד: אינו מחייב אותי", התייחס מאזן לדבריו של בנט, כי הוא לא מחויב להסכם של עבאס עם לפיד. "אבל אני רוצה להגיד דבר אחד- אין היום חתונה קתולית בנינו לבין הממשלה".
הוא הסביר בראיון ל'ערוץ הכנסת': "כלומר, היום אם נראה משהו שלא מרצה אותנו ואינו לטעמנו, נעלה הצבעת אי-אמון תוך 5 דקות. ונצא החוצה כמו שנכנסנו. מה הבעיה? איפה הבעיה?".
"אני קניתי כרטיס למשחק כדורגל אני יושב ביציע הכבוד ומסתכל, אם המשחק מוצא חן בעיני, אהלן וסהלן אני ממשיך, לא מוצא חן בעיני אלך הביתה, תראה כמה זה לא מסובך, בדיוק כך", המשיל הח"כ מרע"מ.
