אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
בן-גביר מגונן על החרדים: "אנשים כל כך טובים"
לאחר שקרא להעיף את הערבים שנגד ישראל, יו"ר 'עוצמה יהודית' נשאל על קבוצת החרדים נוטרי קרתא: "שרפו דגלי ישראל - בטח הייתי מעיף מכאן" | אך יחד עם זאת הבהיר: "רוב החרדים אוהבים אותנו; עושיפ פעולות חסד"
ברקע העובדה שהמפלגות החרדיות לא נמצאות בממשלה, שלשום (שישי) יו"ר 'עוצמה יהודית' חבר הכנסת איתמר בן-גביר גונן על הציבור החרדי.
חבר הכנסת מטעם 'הציונות הדתית' נשאל על קבוצת נטורי קרתא, לאחר שקרא להעיף את הערבים שלא תומכים במדינת ישראל: "החרדים האלה, נטורי קרתא ששרפו דגלי ישראל, אותם בטח הייתי מעיף מכאן. הייתי זורק אותם, אבל רוב החרדים אוהבים אותנו".
"את יודעת איזה פעולות חסד הם עושים?", פנה למגישת התוכנית ב'חדשות 12'. "לכי לבית חולים, מי עוזר לך שם? בקפה וסנוויצ'ים. (ממשיך לפרגן)..זק"א ואיחוד הצלה. אני לא חרדי, אבל הם אנשים כל כך טובים".
