מתכון ללפתן פירות - קומפוט 

קינוח ססגוני ומרענן במיוחד לפתן פירות - קומפוט מוצלח וטעים, מתאים במיוחד לשבתות הקיץ הארוכות כשמתחשק לאכול משהו מתוק וקריר בצהריים

חני לוין | מתכונים 1.7.2021 | 12:50

לפתן פירות קומפוט  צילום: נועם זיגדון

מתכון ללפתן פירות - קומפוט 

המצרכים ללפתן פירות - קומפוט:

כוס חד פעמית חמה

6 כוסות פירות חתוכים (שזיפים ענבים נקטרינה אגסים תפוחים...)

1 כוס סוכר

½2 כוסות מים

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כף שטוחה קורנפלור + ½ כוס מים

1 מקל קינמון

1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה ללפתן פירות - קומפוט:

בסיר, מכניסים את הסוכר והפירות ומבשלים במשך כ-10 דקות עד שהסוכר נמס והפירות מפרישים נוזלים

מוסיפים את הקינמון, הוניל, המים והאינסטנט פודינג וניל

ממיסים את הקורנפלור עם ½ כוס מים ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.

מצננים היטב ומעבירים לכוסיות יפות.

שומרים בקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום