דורון קדוש: החשדות עדיין ראשוניים, ונדרש להתייחס אליהם בזהירות רבה ומבלי לקבוע עדיין דבר. קשה לדעת האם החשדות מבוססים, האם יתגלו כנכונים, ואם כן - באילו היקפים מדובר, ועד כמה הייתה השפעה ממשית על תוצאות הבחירות. אבל - בזהירות המתבקשת - אם יתברר שמדינה זרה, או מדינות זרות - הצליחו להשפיע על הבחירות בישראל ולהטות אותן באמצעות שוחד ומימון זר, מבלי שהשב״כ יודע על כך בזמן אמת ומצליח לסכל זאת - זה יתגלה כמחדל נוסף של השב״כ בסיכול השפעה זרה על הבחירות. רק אתמול התייצב ראש השב״כ זיני מול המצלמות וקבע נחרצות: ״הבחירות בישראל בטוחות״. הקביעה הזו תתברר כעת במבחן הזמן.
תחזית מזג האוויר: טמפרטורות רגילות לעונה
תחזית מזג האוויר: היום הטמפרטורות רגילות לעונה. החל ממחר תורגש התחממות משמעותית ואף יעשה חם מהרגיל לעונה. בחמישי דומה וכך גם בשישי
התחזית: היום (שלישי) בהיר. הטמפרטורות ללא שינוי ויהיו רגילות לעונה. בחוף הביל. תנשב רוח צפון מערבית – דרום מערבית מתונה הים גבה גלי. גובה גלים 80-160 ס"מ טמפרטורת המים 29 מעלות
טמפרטורות החזויות להיום:
בירושלים 29-17 תל אביב 30-24, חיפה 27-22 באר שבע 33-21, צפת 29-16 אריאל 29-18, מודיעין 33-21 , טבריה 38-23, אילת 39-27 מעלות.
תשקיף לימים הבאים
בימים רביעי וחמישי תורגש התחממות נוספת וייעשה חם מהרגיל והביל בחוף.
בשישי ללא שינוי. חם מהרגיל. הים נוח.
בשבת צפויה הקלה מסוימת בעומסי החום.
