מתכון לרביולי סלק מטוגן מונח על מרק יוגורט

הקיץ כבר כאן וזה הזמן להכניס קצת צבע למנות! רביולי סלק מטוגן, מונח על מרק יוגורט וסלק מרענן בצבע ורוד מהמם! מנה קיצית, סופר טעימה ומרעננת שכל אחד יאהב!

מינה לוי כתבה מקודמת | מתכונים 12.7.2021 | 09:15

רביולי סלק צילום: יח"צ


זמן הכנה: 20  דקות | קל | חלבי

רשימת מצרכים:

3  סלקים גדולים מבושלים

2 שיני שום

2 כוסות יוגורט בטעם טבעי

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפות שמן זית

1 חבילה רביולי סלק גבינה של רמי לוי

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  1. טוחנים יחד את הסלק, היוגורט, השום, המלח והפלפל עם שמן הזית עד למרקם חלק.
     
  2. מטגנים את הרביולי בשמן קנולה עד להזהבה משני הצדדים

    3. מגישים קעריות קטנות עם מרק סלק, מעל הרביולי, נבטי חמנייה ועיטור שמנת

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום