מתכון לחריימה - דגים ברוטב אדום

המתכון הכי קל להכנת דגים והכי טעים, תוכלו לבחור בכל דג שיש בבית, שילוב הדגים הטריים יחד עם הרוטב האדום יוצרים מנה ראשונה טעימה ומוצלחת

חני לוין | מתכונים 23.7.2021 | 12:43

חריימה דגים ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון

מתכון לחריימה - דגים ברוטב אדום

המצרכים לחריימה - דגים ברוטב אדום:

  • דג לוקוס/ בורי/נילוס /מושט/ דניס

לרוטב:

  • שמן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 3-4 כפות רסק
  • 1/2 ראש שום
  • פלפל חריף
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית כרויה קימל טחון
  • לימון מלימון שלם
  • מלח

אופן ההכנה לחריימי - דגים ברוטב אדום:

  1. את הדגים משרים במעט מים וחומץ
  2. מחממים בסיר כמות נדיבה של שמן ומוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה ומערבבים כ 2 דקות (זה נותן צבע שחום לרוטב )
  3. מוסיפים מים ורסק ומשחימים היטב כמו לרוטב ספגטי
  4. שוטפים את הדגים ומוסיפים לרוטב, מתבלים ביתר המצרכים ומבשלים כחצי שעה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום